Betaalmethoden

Stoffen.nl biedt een breed scala aan betaalmethodes. Hieronder vind je alle betaalmogelijkheden die Stoffen.nl accepteert en ondersteund.

 Betaalwijze  Kosten  Verwerking
 iDeal  Gratis   Direct
 PayPal  Gratis   Direct
 Vooraf overmaken  Gratis   1-2 werkdagen
 Bancontact / Mister Cash  Gratis   Direct
 Sofort banking  Gratis   Direct
 KBC / CBC Payment Button  Gratis   Direct
 Belfius Direct Net  Gratis   Direct
 Cartes Bancaires  Gratis   Direct
 EPS (Electronic Payment Standard)  Gratis  Direct
 ING Home’Pay  Gratis  Direct
 Giropay  Gratis  Direct
 Creditcard betaling  Gratis  Direct
 Paysafecard  Gratis  Direct
 Achteraf betalen - Klarna factuur € 1,00+ 3% Direct


iDeal

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Voordelen van iDEAL:

  • iDEAL is vertrouwd, veilig en gemakkelijk;
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken;
  • Controle en overzicht op uw betaling;
  • De betaling wordt direct ontvangen, waardoor een bestelling sneller wordt verwerkt;
  • U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, Fortis, Friesland bank, ASN bank en SNS regio bank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling in de webwinkel van Stoffen.nl.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Stoffen.nl.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Mollie is de aangewezen Betaal Service Provider voor Stoffen.nl.nl. Wanneer u ervoor kiest om de betaling via iDEAL te laten verlopen, zal u doorgestuurd worden naar de beveiligde externe website van Mollie.

Betalen via PayPal

Bij Stoffen.nl.nl kunt u snel en veilig online betalen met uw PayPal rekening. PayPal is een online betaalservice waarmee je veilig je bestelling kunt afrekenen. Om gebruik te maken van de PayPal betaalservice heb je een PayPal rekening nodig. Een PayPal rekening is gekoppeld aan je bankrekening of creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) waardoor je geld op je PayPal rekening kunt storten of direct kunt betalen. Alle PayPal betalingen komen direct bij ons binnen en daarom zijn we in staat om je bestelling snel en direct te verwerken. Voor betalingen via Paypal worden geen betaalkosten in rekening gebracht. Betaal in een paar klikken met enkel uw e-mailadres en uw PayPal-wachtwoord. Uw betaling wordt direct verwerkt en uw bestelling wordt direct in het magazijn verwerkt.

Vooraf overmaken

U kunt ervoor kiezen om de kosten van bestelde producten vooraf over te maken. Dit is erg handig wanneer u nog geen gebruik maakt van bijvoorbeeld internetbankieren. Wanneer Stoffen.nl.nl uw betaling heeft ontvangen wordt het verwerkingsproces van de bestelde stoffen direct in werking gezet. Mollie is de aangewezen Betaal Service Provider voor Stoffen.nl.nl.

Wanneer u ervoor kiest om uw betaling handmatig over te maken, ontvangt u van Mollie de betalingsgegevens waarmee u uw betaling kunt voltooien. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om het bedrag van uw bestelling direct aan Stoffen.nl.nl over te maken. U kunt het openstaand bedrag overmaken op IBAN: NL16 RABO 0342 6534 31 t.n.v. ShopTextiles. Houdt er rekening mee dat bij deze betaalmethode uw bestelling een dag later verzonden zal worden, omdat wij het bedrag van uw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag pas op onze rekening hebben staan.

Bancontact / Mister Cash

Met Bancontact / Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop doen in de webshop van Stoffen.nl.nl. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken.

Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash / Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash. Daarnaast zijn veiligheid en betrouwbaarheid absoluut gegarandeerd.

Sofort Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland, maar ook in Zwitserland en Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk is dit een veel gebruikte online betaalmethode. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. Met deze betaalmethode wordt automatisch verbinding tot stand gebracht met uw online bank. Echter hoeft u als klant de betaling alleen te verifiëren. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is hierdoor eenvoudig en snel.

KBC / CBC

Klanten van deze banken kunnen met de KBC/CBC-betaalknop eenvoudig hun online aankopen betalen via de vertrouwde bankomgeving. Een ander belangrijk voordeel is dat klanten met deze betaalmethode ook achteraf kunnen betalen. Indien een klant het bedrag bijvoorbeeld niet op zijn rekening heeft staan, kunnen KBC en CBC dit voorfinancieren. De klant kiest dan zelf op welke datum het bedrag door de bank afgeschreven mag worden en dit kan zelfs tot 2 maanden na de aankoop van het product. Klanten van KBC en CBC kunnen zelf kiezen op welke wijze zij hun betaling willen voldoen.

Belfius Direct

Met Belfius Direct Net kun je veilig en vertrouwd je bestelling betalen. Door deze snelle en veilige manier van betalen kunnen we de stoffen dezelfde dag nog versturen. Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Met de betaalmethode KBC kan je vanuit België op een snelle, eenvoudige en vooral veilige manier online betalen. Betalingen met Belfius Direct Net zijn gratis en worden direct verwerkt.

Cartes Bancaires (Frankrijk)

Cartes Bancaires is een van de meest gebruikte betaalmethodes in Frankrijk. Alle Cartes Bancaires betalingen komen direct bij ons binnen en daarom zijn we in staat om je bestelling snel en direct te verwerken. Voor betalingen via Cartes Bancaires worden geen betaalkosten in rekening gebracht.

EPS / Electronic Payment Standard (Oostenrijk)

EPS is de populairste betaalmethode voor bankoverboekingen in Oostenrijk. Je logt bij SOFORT Banking in met de gegevens die je gebruikt om in je eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kun je rechtstreeks geld overmaken vanaf eigen betaalrekening. Alle EPS betalingen komen direct bij ons binnen en daarom zijn we in staat om je bestelling snel en direct te verwerken.

Home’Pay

Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen. Het gebruik van ING Home’Pay is simpel. Wanneer u de betaalmethode heeft geactiveerd in uw dashboard kan u in het betaalscherm kiezen voor ING Home’Pay. Vervolgens logt u in op uw ING account, waarna het een kwestie is van de juiste rekening selecteren, de gegevens controleren en de betaling bevestigen. Simpel, snel en veilig. Alle Home’Pay betalingen komen direct bij ons binnen en daarom zijn we in staat om je bestelling snel en direct te verwerken. Voor betalingen via Home’Pay worden geen betaalkosten in rekening gebracht

Giropay (Duitsland)

Giropay is een populaire en de meest gebruikte betaalmethode in Duitsland. Alle Giropay betalingen komen direct bij ons binnen en daarom zijn we in staat om je bestelling snel en direct te verwerken. Voor betalingen via Giropay worden geen betaalkosten in rekening gebracht.

Creditcard (wereldwijd)

Creditcard betalingen zijn de meest gebruikte betaalmethode ter wereld. Het is bij ons mogelijk om te betalen met een MasterCard, Visa of American Express creditcard. Je vult je gegevens in via een beveiligde verbinding waardoor je geen risico loopt. Wij hebben hierdoor nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. De creditcard betalingen worden verwerkt door onze betaalpartner Mollie. De kaartnummer en andere gegevens vul je in via het betalingsvenster van Mollie waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Doordat alle creditcard betalingen direct bij ons binnen komen zijn we in staat om je bestelling snel en direct te verwerken. Betalingen met creditkaart zijn bij Stoffen.nl.nl momenteel beperkt tot een bedrag van € 1000. Voor betalingen via een creditcard worden geen kosten in rekening gebracht.

Paysafecard (wereldwijd)

De paysafecard is het meest populaire online prepaid betaalmiddel van Europa en daarbuiten. U kunt de kaart via 450.000 verkooppunten, verdeeld over 33 landen aanschaffen en bij ruim 4000 webshops en websites besteden waaronder Stoffen.nl.nl. Via verschillende kanalen laat de betaalservice zien waar de prepaid betaalkaart gekocht en besteed kan worden. Er is zelfs een App met al deze informatie, zodat u op elk moment alle updates over uw prepaid kaart bij de hand heeft.

Achteraf betalen - Klarna factuur

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling achteraf te betalen via Klarna Factuur. U krijgt uw product dan eerst geleverd en hoeft pas 14 dagen daarna te betalen.

  • U voert uw gegevens veilig bij Klarna in, waarna Klarna een kredietcheck doet.
  • Indien de kredietcheck positief is, starten wij direct met de verwerking van uw bestelling.
  • U betaalt extra betaalkosten als u kiest voor achteraf betalen. (Voor Klarna achteraf betalen worden betaalkosten in rekening gebracht, namelijk €1,- en 3% van de orderwaarde)
  • Betalingen via Klarna zijn beperkt tot een bedrag van €1000,-.
iDEAL PayPal MasterCard Visa Bancontact SOFORT Banking Klarna Pay Later
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »