Terug

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden
1: Omvang
2: Uw Opdrachtnemer
3: Maatvoering
4: Kleurverschillen
5: De Prijzen
6: De Koopovereenkomst
7: Betaalmethoden
8: Levering
9: Zichttermijn / Herroepingsrecht
10: Retourneren
11: Privacy Policy
12: Toepasselijk recht
13: Eigendomsvoorbehoud
14: Auteursrechten
15: Aanbiedingen

1: Omvang
1.1 Deze algemene voorwaarden van "Stoffen.nl" (hierna: "Verkoper") zijn van toepassing op alle overeenkomsten, die een consument of bedrijf (de "Klant") met de verkoper ten aanzien van de verkoop die is weergegeven in de online winkel en merchandiser / of diensten sluit.

1.2 Consumenten in de vorm van deze voorwaarden is ieder natuurlijke persoon die een transactie voor een doel dat kan worden toegerekend, noch commercieel, noch hun onafhankelijke beroepsactiviteit. Een aannemer wordt in de zin van deze voorwaarden verstaan als elke natuurlijke of rechtspersoon of een juridisch partnerschap, dat bij het sluiten van een contract als onderdeel is van hun eigen bedrijf of commerciële activiteit.

2: Uw Opdrachtnemer
Stoffen.nl
Gasthuisstraat 69
5708 HJ Helmond
Nederland
[email protected]

3: Maatvoering
De minimale bestelhoeveelheid (ook wel Minimum Order Quantity genoemd - MOQ) is 1 meter per stofkleur. Kleinere metrages zijn helaas niet mogelijk mits anders aangegeven. Alle bestellingen die in onze webshop geplaatst zijn, worden voor de consument op maat gesneden. De stoffen in onze webshop worden aangeboden in lengtes van 1 meter. Meerdere meters worden aan 1 stuk geleverd. Afwijkingen van bestelde maten worden op de orderbon genoteerd en automatisch aan de consument gecrediteerd. De maximale rollengte is 12 meter, alles daarboven zal in meerdere eenheden worden gesneden. (Bijvoorbeeld: 17 meter wordt gesneden in 12 + 5 meter)

4: Kleurverschillen
Wij hebben veel zorg besteed aan het fotograferen van onze stoffen. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van een professionele fotostudio. Houdt er rekening mee dat we voor kleurverschillen tussen de foto's op het internet en de goederen niet aansprakelijk zijn. Commerciële kleurafwijkingen en verschillen in de structuur van goederen tussen geleverde goederen en afzonderlijke leveringen zijn onvermijdelijk en bevestigen geen gebrek.

5: De Prijzen
De opgegeven prijzen door de Verkoper zijn definitief en inclusief de wettelijke BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk – en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

6: De Koopovereenkomst
De presentatie van producten op de online shop is geen juridisch bindend aanbod. Door op de knop "Bevestig Order" te drukken, plaatst u een bindende bestelling van de goederen. De bevestiging van uw bestelling vindt samen plaats met de aanvaarding van de bestelling, die onmiddellijk na het verzenden automatische via de e-mail tot stand komt. Met dit e-mail is een bevestiging van de koopovereenkomst gesloten.

7: Betaalmethoden
Als een betalingsoptie voor de bestelde goederen zijn beschikbaar:
- iDEAL
- PayPal
- MasterCard
- Visa
- Bankoverschrijving
- Bancontact
- SOFORT Banking
- Paysafecard
- Visa Electron
- Maestro
- Belfius
- American Express
- KBC
- Giropay
- EPS
- Cartes Bancaires
- Klarna (Achteraf Betalen)

8: Levering
8.1 Elke levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. De leveringsperiode start pas na ontvangst van het factuurbedrag. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar zijn louter indicatief: geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper.

8.2 Stoffen.nl heeft het recht om gedeeltelijke leveringen te verrichten. In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding. Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. De verzending van de bestelling is volledig op risico van de koper.

9: Zichttermijn / Herroepingsrecht
Reclames zijn alleen geldig indien deze schriftelijk zijn gedaan met een duidelijke omschrijving van de klacht en binnen 2 weken na ontvangst van de goederen bij de verkoper zijn ingediend, en mits de goederen zich nog bevinden in de staat waarin deze zijn afgeleverd. Kleine afwijkingen in kwaliteit, kleur, maat; gewicht, afwerking, uitvoering etc. in de handel toelaatbaar en/of technisch niet te vermijden zijn, vormen geen reden tot reclamatie. In geval van gegronde claims heeft de verkoper de keuze om de goederen te crediteren of te herstellen of te vervangen binnen dertig dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen.

10: Retourneren
Het is bij ons niet mogelijk om op maat afgeknipte stoffen te retourneren. Dit heeft betrekking op alle stoffen die wij in onze webshop aanbieden. Mocht u een totaal andere kleur of stofsoort ontvangen hebben dan lossen wij dit uiteraard op. U kunt dan contact met ons opnemen via het contactformulier. Vermeld hierbij uw ordernummer.

11: Privacy Policy
Indien u een bestelling plaatst bij Stoffen.nl dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Stoffen.nl. Hiervoor wordt verwezen naar ons privacy beleid. Persoonlijke gegevens zijn alleen voor de uitvoering van de overeenkomst.

12: Toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing.

13: Eigendomsvoorbehoud
De goederen blijven in ons eigendom tot volledige betaling van alle vorderingen op de klant.

14: Auteursrechten
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, gereproduceerd of gebruikt worden zonder toestemming van www.stoffen.nl.

15: Aanbiedingen
Aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij anders in de aanbieding is vermeld. Aanvullingen, wijzigingen en/of nadere afspraken zijn slechts van kracht, indien schriftelijk overeengekomen. Voor cadeaubonnen zijn de voorwaarden en termijnen van kracht zoals op de bon vermeld is. Verschillende aanbiedingen, acties en cadeaubonnen kunnen niet samen gebruikt worden. Per bestelling kan slechts gebruik worden gemaakt van 1 actie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »